Cursus Voetreflexologie

Voetreflexzonetherapie is erop gericht de zones op de voet die in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen, beenderen en klieren, een impuls te geven zodat het betreffende (zieke) orgaan zich kan herstellen of een zwak orgaan zich kan versterken. Reflexologie is niet alleen een zeer ontspannende behandeling, het geeft u meer energie, stimuleert het zelfgenezend vermogen en werkt preventief. Deze techniek is voor jong en oud.
Ook u kunt zich deze methode eigen maken. Een speciale vooropleiding of achtergrond heeft u hiervoor niet nodig. Wel dient u te beschikken over een hoop liefde voor uw medemens.
Na het volgen van deze cursus, beschikt u over voldoende kennis om deze prachtige methode in de praktijk toe te passen , zodat u anderen kunt laten genieten van de weldaad van deze behandeling.
De inhoud van de cursus is voornamelijk praktijkgericht en wordt onderbouwd door een stuk basistheorie. De cursus neemt in totaal  twee zaterdagen in beslag, van 10.00 tot 16.30 uur. De totale kosten bedragen 200 euro. Het lesmateriaal ontvangt u bij aanvang en is bij de prijs inbegrepen. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. (max 8 deelnemers)
Heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met Charlotte van Diepeningen. Telefoon: 06-20090999.

Aanmelden kunt u doen via dit formulier.

Nieuwe Cursusdata:

Volgt

 

Geef een reactie