Cursus Indian Head Massage

Indiase Hoofd massage is een unieke massagetechniek waarbij druk wordt uitgeoefend op rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht. Ter voorkoming van stress, hoofdpijnklachten, spanningen in nek, hoofd en schouders. Indiase Hoofd massage kan overal worden toegepast en is bovendien voor iedereen geschikt.

Ook u kunt zich deze methode eigen maken. Een speciale vooropleiding of achtergrond heeft u hiervoor niet nodig. Wel dient u te beschikken over een hoop liefde voor uw medemens.

Na het volgen van deze cursus, beschikt u over voldoende kennis om deze prachtige techniek in de praktijk toe te passen, zodat u anderen kunt laten genieten van de weldaad van deze behandeling.

De inhoud van de cursus is voornamelijk praktijkgericht, onderbouwd door een stukje basistheorie. De cursus neemt in totaal  twee zaterdagen te Naarden in beslag, van 10.30 tot 16.30 uur.  De totale kosten bedragen 200 euro. Het lesmateriaal ontvangt u bij aanvang en is bij de prijs inbegrepen. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. (max. 8 deelnemers)

U kunt zich aanmelden voor deze cursus via dit formulier.

 

Heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met Charlotte van Diepeningen, telefoon: 06-20090999 .  
 

Nieuwe cursusdata

volgt

Geef een reactie